Yritysesittely – AutoBike

Yritysesittely

Kotimainen luotettava toimija

AutoBike Finland on Motor Group Finland Oy:n omistama vakavarainen yhtiö. AutoBike myy uusia Powersports-luokan tuotteita, sekä vaihdossa tulleita käytettyjä ajoneuvoja. Myymälöissä meillä käy vaihdossa niin autot, motot, mönkkärit kuin veneetkin. Kuulumme parhaaseen AAA-luottoluokitukseen, joten tiedät että pidämme asiat kunnossa ja voit asioida luotettavan toimijan kanssa.


Reilu valikoima – Suomen laajuisesti

Vuonna 2015 perustettu yritys on kasvanut paikallisesta Tuusulalaisesta myyntipisteestä yhdeksi Suomen suurimmista powersports alan toimijoista. AutoBike myymälät löytyvät tällä hetkellä Tuusulasta, Nurmijärveltä ja Hyvinkäältä. Uusien tuotteiden edustuksiimme kuuluu peräti 24 eri ajoneuvomerkkiä, lisäksi tietenkin kaikki vaihtoajoneuvot. Tämän vuoksi asiakkaillamme on varaa mistä valita. Toimitamme ajoneuvoja koko Suomen alueelle ja olemme tänä päivänä kappalemääräisesti mitattuna n. 1600 kappaleen vuosittaisella ajoneuvomyynnillä yksi Suomen suurimmista powersports tuotteiden kauppiaista. Toimintamme alusta laskien olemme luovuttaneet asiakkaillemme jo yli 7000kpl powersports luokan ajoneuvoja.


Omat varastot = nopeat toimitukset

Meillä on omat varastot ja logistiikkayksikkömme takaavat nopeimmat mahdolliset toimitukset. AutoBike myymälöistä on aina saatavilla kauden sesonkituotteita ns. heti toimitukseen, merkkejä ja malleja on useita mistä valita.


Kattava huoltoverkosto

Edustamiemme ajoneuvomerkkien maanlaajuisten huoltoverkostojen ansiosta voit olla varma että huolto toimii kaikkien myymiemme laitteiden osalta.


Parasta palvelua

Tiivis yhteistyö ja säännölliset koulutukset maahantuojien kanssa takaavat myyntihenkilöillemme viimeisimmän tietämyksen edustamistamme ajoneuvoista. Esimerkiksi mönkijöissä edustamme kahdeksaa eri merkkiä ja tunnemme nämä laitteet läpikotaisin. Perinteisesti tämän alan myyjäliikkeillä on yksi merkki, jonka myyjä tuntee. Meillä sinun on huomattavasti helpompaa nähdä ja vertailla myyjiemme opastamina laitteiden erot yhdessä paikassa. Asiantuntevat myyjämme suosittelevat ja räätälöivät juuri sinulle sopivan kokonaisuuden ja siihen mahdollisen rahoituksen sopivalla kk-erällä. Asioidessasi meillä uskallamme luvata, että saat aina parasta palvelua. Mittaamme jatkuvasti palvelumme tasoa ja meillä on kaupan tehneiden asiakkaiden vahvistettujen asiakaspalautteiden osalta korkea asiakastyytyväisyys.


Me palvelemme sinua AutoBike myymälöissä:

Topi Lehti

Ajoneuvomyynti

Tuusula

050-5533974

tuusula@autobike.fi

Eetu Listala

Ajoneuvomyynti

Nurmijärvi

050-5524112

nurmijarvi@autobike.fi

Joonas Aunesluoma

Ajoneuvomyynti

Tuusula

0400-287488

tuusula@autobike.fi

Pinja Saavalainen

Ajoneuvomyynti

Espoo

050-5500495

espoo@autobike.fi

Jeremias Kivinen

Ajoneuvomyynti

Hyvinkää

0400-327488

hyvinkaa@autobike.fi

Hannes Lahtinen

Myyntipäällikkö

050-5500496

hannes.lahtinen@autobike.fi

Maarit Törmälä

Toimisto

Rekisteröinnit, laskutus ja verkkokauppa

010-2002708

toimisto@autobike.fi

Tervetuloa mukaville kaupoille!

Scroll to Top