Yritysesittely – AutoBike

AutoBike – PowerSport Vehicles

AutoBike Finland on Motor Group Finland Oy:n omistama vakavarainen yhtiö. AutoBike myy uusia Powersports-luokan tuotteita, sekä vaihdossa tulleita käytettyjä ajoneuvoja. Myymälöissä meillä käy vaihdossa niin autot, motot, mönkkärit kuin veneetkin. Kuulumme parhaaseen AAA-luottoluokitukseen, joten tiedät että pidämme asiat kunnossa ja voit asioida luotettavan toimijan kanssa.

Vuonna 2015 perustettu yritys on kasvanut paikallisesta Tuusulalaisesta myyntipisteestä yhdeksi Suomen suurimmista powersports alan toimijoista. Uusien tuotteiden edustuksiimme kuuluu peräti 24 eri ajoneuvomerkkiä, lisäksi tietenkin kaikki vaihtoajoneuvot. Tämän vuoksi asiakkaillamme on varaa mistä valita. Toimitamme ajoneuvoja koko Suomen alueelle ja olemme tänä päivänä kappalemääräisesti mitattuna n. 1600 kappaleen ajoneuvomyynnillä yksi Suomen suurimmista powersports tuotteiden kauppiaista.

Meillä on omat varastot ja logistiikkayksikkömme takaavat nopeimmat mahdolliset toimitukset. AutoBike myymälöistä on aina saatavilla kauden sesonkituotteita ns. heti toimitukseen, merkkejä ja malleja on useita mistä valita.

Edustamiemme ajoneuvojen maanlaajuisen huoltoverkoston ansiosta voit olla varma että huolto toimii kaikkien myymiemme laitteiden osalta.

Tervetuloa mukaville kaupoille!

Scroll to Top