Rahoitus – AutoBike

Rahoitus

AutoBike Rahoitus 0% korkotarjous!

AutoBike rahoituksella saat nyt 12kk korotonta maksuaikaa max. 5000€ ostoksiin.  AutoBike rahoitus sopii kaikenlaisiin ostoksiin AutoBike myymälöissä ja verkkokaupassa. Voit käyttää AutoBike rahoitusta mm. ajoneuvo, lisävaruste, huolto/varaosa ostoksiin.

Voit hakea luottopäätöksen AutoBike rahoitus tiliin lähettämällä viestin AUTOBIKE numeroon 18311, saat vastauksena linkin jolla voit hakea rahoitusta. Saatuasi rahoituspäätöksen on sinulla voimassa oleva luottopäätös kaikkiin AutoBike myymälöihin ja verkkokauppaan.

AutoBike rahoitus on ns. vakuudeton luotto ja mikäli ostat sillä ajoneuvon saat itse päättää mm. vakuutuksesta ja saat ajoneuvon heti omiin nimiin.

Luottopäätöksen voit pyytää myös soittamalla myyntiimme p. 010-2002709


Ajoneuvorahoitus

AutoBike myymälöistä saat valmiiksi kilpailutetun rahoituksen kaupan kohteelle, oli ajatuksissasi sitten auto, mopo, moottoripyörä, mönkijä, vesijetti tai vene.

Rahoituksen kk-erä voidaan laskea juuri sinulle sopivaksi esim. suuremmalla viimeisellä erällä ja maksuajalla, joka on max. 120kk. Käsiraha on alkaen 0% riippuen ostettavan kohteen hinnasta ja vuosimallista.

Luottopäätöksen saat välittömästi soittamalla myyntiimme p. 010-2002709


AutoBike Rahoitus AutoBike myymälästä
AutoBike myymälöistä juuri sinulle räätälöity rahoitus

Scroll to Top