NorthTracker Scout GPS-seurantalaite – AutoBike

NorthTracker Scout GPS-seurantalaite

203,00 

Osasto: Avainsana tuotteelle

Näin Scout toimii Ei johtoja Helppo piilottaa ja vaikea löytää Päivittää sijaintinsa kerran päivässä, mikä tekee varkaalle GPS-seurantalaitteen löytämisestä erittäin vaikeaa erillisillä skannereilla. Asennusta ei tarvita Aktivoi Scout ja ruuvaa kansi kiinni Rekisteröidy ja aktivoi tili täällä Anna enintään 5 turvavyöhykettä Anna hälytyksen vastaanottaja Asia selvä!

Scout on Turvallinen varkaudenestolaite, joka toimii kaikkialla euroopassa.  North Tracker Scout GPS-seurantalaitteen akku kestää jopa 5 vuotta.

NorthTracker Scout lähettää yhden sijainnin päivässä, aikaisin aamulla. Sijainnin lähettämisen välillä se on syvässä unessa, joten varkaat eivät voi skannata ja löytää sitä. Jos GPS poistuu asetetulta turvavyöhykkeeltä yön aikana, hälytys tulee sinulle aikaisin aamulla ja sijainnin lähettämisen väli vaihtuu sitten automaattisesti lähettämään sijainnin tunnin välein, jolloin seuranta on mahdollista tarvittaessa useammin. Tämä ratkaisu on osoittautunut erittäin tehokkaaksi, koska se antaa varkaalle väärän turvallisuuden tunteen ja antaa sinulle runsaasti aikaa löytää ajoneuvosi.

GPS:ää ei tarvitse asentaa ulkoisella akulla, ja sen akun käyttöikä on jopa 5 vuotta. Se voidaan piilottaa periaatteessa minne tahansa ja se on iskun- ja vedenpitävä. Välttääksesi vääriä hälytyksiä, kun siirrät esinettä itse, voit helposti deaktivoida nykyisen suojavyöhykkeen napin painalluksella sovelluksessa.

Vuosimaksu 795 SEK, eli n. 71€ (tai 66 SEK /eli n. 5,89€/kk).
Scroll to Top