Yki – AutoBike

Yki

ikiimingissä vuonna 1974 Kari Pelkosen isä kävi veneentekokurssin ja jakoi kotona oppinsa pojalleen. 1975 vesillä viihtyvä Kari kehitti ensimmäisen YKI-veneen ja siitä asti veneen muotoilua on kehitetty, jotta siitä on saatu vakaa ja mahdollisimman turvallinen.

Tutustu Yki-tuotteisiimme

Ylikiimingissä vuonna 1974 Kari Pelkosen isä kävi veneentekokurssin ja jakoi kotona oppinsa pojalleen. 1975 vesillä viihtyvä Kari kehitti ensimmäisen YKI-veneen ja siitä asti veneen muotoilua on kehitetty, jotta siitä on saatu vakaa ja mahdollisimman turvallinen.

YKI-veneitä valmistetaan eri käyttötarkoituksiin, jotta ne palvelisivat aina parhaalla mahdollisella tavalla asiakkaiden tarpeita. Ne ovat myös erittäin kestäviä ja pitkäikäisiä. YKI-veneessä voit huoletta nousta vaikka veneen laidalle, ilman että vene kaatuu. Niin vakaita ne ovat.

80-luvulla Kari oli veljensä kanssa ylittämässä Kuivaniemellä Kuivajokea ja meloessaan samaa sivua meni kanootti ympäri. Tästä kokemuksesta syntyi ajatus turvallisemmasta veneestä ja valmistui ensimmäisen Eräkanootti. Asiakkaat tykästyivät tuotteeseen välittömästi ja olivat sitä mieltä, että sitä ei kannata muuttaa mitenkään.

Vielä tänä päivänä YKI-eräkanootteja valmistetaan samalla muotilla. Kaikki veneet valmistetaan edelleen Ylikiimingissä, ovat uppoamattomia ja suunniteltu niin, että ne kulkevat optimaalisesti myös moottorilla.

Scroll to Top