Torqeedo – AutoBike

Torqeedo

Torqeedo sähköperämoottorit

Torqeedo on markkinoiden tehokkain sähköperämoottori. Se on turvallinen ympäristölle ja käyttäjälle. Äänettömässä, saasteettomassa ja taloudellisessa Torqeedossa on tavallista sähköperämoottoria reilusti enemmän potkurivoimaa ja sen akkujen toiminta-aika on 6–8 kertaa pidempi kuin muilla.

Tutustu Torqeedo-tuotteisiimme

Torqeedo – Tulevaisuuden teknologiaa

Torqeedo on markkinoiden tehokkain sähköperämoottori, joka tulee menestymään sitä paremmin, mitä tiukemmaksi ympäristömääräykset käyvät. Se on turvallinen ympäristölle ja käyttäjälle. Äänettömässä, saasteettomassa ja taloudellisessa Torqeedossa on tavallista sähköperämoottoria reilusti enemmän potkurivoimaa ja sen akkujen toiminta-aika on 6–8 kertaa pidempi kuin muilla. Voit siis liikkua vesillä paljon normaalia pidempään ja kauemmas.

Ympäristöä ja käyttömukavuutta silmällä pitäen

On tosiasia, että liikkuminen vedessä vie maalla liikkumista enemmän aikaa ja valtavasti enemmän energiaa –etenkin jos aikaa halutaan säästää. Vedessä liikkumisen hyötysuhde on elementistä johtuen heikko. Ympäristöarvojen näkökulmasta keskeistä on täten liikkumisen hyötysuhteen parantaminen ja liikkumisessa käytettävän energialähteen valinta. Torqeedo sähköperämoottorien valmistajana on keskittynyt näihin tekijöihin ja tuonut samalla kuluttajalle uuden käyttömukavuuden tason etenkin pienillä moottoreilla tapahtuvaan moottoriveneilyyn.

Torqeedon sydän on voimakas ja vääntävä sähkömoottori

Torqeedon moottori asettaa uudet standardit väännön ja tehon suhteessa moottorin kokoon ja painoon. Esimerkiksi Torqeedo Travel 1003:n nyrkinkokoinen moottori tuottaa vastaavan potkuritehon kuin 2-hevosvoimainen polttomoottori. Sähkömoottorin vääntö ja sen mahdollistama suuren työntövoiman potkuri ovat Torqeedo-suorituskyvyn ydin.

Moottoreiden erinomainen propulsio-teknologia

Torqeedo-moottorit valmistetaan korkealaatuisista ja kalliista raaka-aineista, jotta uuden teknologian mahdollistavat hyödyt voidaan viedä käytäntöön.

Torqeedon moottorissa käytetään harvinaisia maamagneetteja, jotka mahdollistavat jopa 24 kertaa suuremman väännön kuin perinteiset potkurimoottorit, joissa on käytetty Hexaferriittipinnoitetta. Planeettavaihteistolla toteutetuissa malleissa on maksimoitu moottorin pieni koko ja keveys. Välityssuhteen ja sähkömoottorin väännön myötä mahdollistuu suuren halkaisijan ja hyötysuhteen potkureiden käyttö. 1000 wattia tuottavassa Torqeedo-moottorissa voidaan käyttää potkuria, jonka pyörittämiseen tarvitaan 20-hevosvoimaista polttomoottoria. Polttomoottoritekniikalla toteutettuna Torqeedon työntövoimaan pääseminen vaatii selvästi enemmän kilowatteja.

Turvallisuus ennen kaikkea – sähköiset kontrollijärjestelmät luotettavuuden, turvallisuuden ja käyttömukavuuden taustalla

Kaikki Torqeedo-moottorit ovat lähes huoltovapaita. Pääasiallinen ”huoltotoimenpide” Suomen olosuhteissa onkin akuston lataustilasta huolehtiminen –etenkin talvisäilytyksen aikana. Moottoreissa on myös monia turvallisuustoimintoja, jotka esimerkiksi estävät sekä moottorin ylikuumenemisen että mekaanisen ylikuormituksen.

Scroll to Top