Segway – AutoBike
segway traktorimönkijä

Segwayn uusi traktori-mönkijämallisto edustaa maastoajoneuvojen innovatiivisinta kärkeä. Uusi teknologia on suorituskykyisin että vastuullisin tapa liikkua liikenteessä tai luonnossa.

Tutustu Segway-tuotteisiimme

Segway Powersports -traktorimönkijät: Poweria, älyä, egoa ja asennetta!

Segwayn traktorimönkijämallisto pitää sisällään kattavan valikoiman erilaisia mönkijäajoneuvoja. Snarler ATV-tuoteperhe käsittää perinteiset tanko-ohjattavat mönkijät. Fugleman UTV-tuoteperhe pitää sisällään rattiohjattavat lavamönkijät, ja Villain SxS-tuoteperhe tarkoittaa urheilullisia, rinnakkain istuttavia mönkijöitä. Kaikki Suomen maahantuontiohjelmassa olevat versiot ovat joko T3b tai T1b -traktorimönkijöitä, ja täten tieliikennekelpoisia. Ajoneuvojen suurin sallittu nopeus on 60 km/h. Tieliikenteen seassa ajo vaatii minimissään 15 vuoden iän ja AM/121- tai T-luokan ajokortin, mönkijätyypistä riippuen.

Kaikkiin Segway tuotteisiin on saatavilla moderneja ja sporttisia värivaihtoehtoja, sekä kattava valikoima tehtaan omia lisävarusteita. Hyvästä vakiovarustetasosta esimerkkinä on led-ajovalot ja kuljettajan puhelinapplikaatiosovellus. Applikaation välityksellä on mahdollisuus ohjata ajoneuvon asetuksia, lukita ajoneuvo tai vapauttaa lukitus etänä, sekä katsoa ajoneuvoon liittyvää reaaliaikaista dataa. Kätevä applikaatio näyttää myös kartan välityksellä missä muut Segwayn omistajat ovat liikkeellä, sekä lähettää automaattisesti hätätekstiviestin valittuun puhelinnumeroon mahdollisen tapaturman sattuessa. Tehdas antaa koko mallistolle 2 vuoden takuun. 

Segwayn tarina

Tasapainolaudoistaan tunnetun Segwayn historia ulottuu aina 90-luvulle saakka. Vuonna 2015 Segway yhdistyi Ninebot-robottivalmistajan kanssa, ja sittemmin vuonna 2018 perustettiin mönkijöihin keskittyvä tytäryhtiö Segway Powersport. Matkan varrella yhtiön investoreiksi on neuvoteltu merkittävä joukko maailman parhaita teknologiaosaajia kuten yhdysvaltalainen teknologiayhtiö Intel, maailman suurin matkapuhelinoperaattori China Mobile ja maailman neljänneksi suurin matkapuhelinvalmistaja Xiaomi. Segway-Ninebotin konsernin tuotteita myydään jo yli sadassa maassa, ja sen Euroopan pääkonttorit sijaitsevat sekä Amsterdamissa että Münchenissä. Yhtiön tavoite on liikuttaa lähitulevaisuudessa yli miljardia maailman kansalaista.

Segway App

Segway-App Mobiilisovellus

Ole yhteydessä mönkijääsi mobiilisovelluksen avulla. 

Tarkastele laitteesi reaaliaikaisia tietoja

 • Mönkijän tiedot 
 • Laitteen sijainti kartalla
 • Polttoaineen määrä
 • Mittarilukema
 • Akun varaus

Tutki ja vertaile ajodataa ystäviesi kanssa 

 • Jäljellä oleva toimintamatka
 • Ajetut reitit
 • Data suorituskyvystä (nopeus, teho, kiihtyvyys, vääntö)
 • Kokoa oma Segway-tiimisi 

Säädä mönkijän ajoasetuksia

 • Avaimeton käynnistys (Airlock), sovelluksen avulla voit aktivoida avaimettoman käynnistyksen, jolloin virta-avainta ei tarvitse kaivaa taskusta mönkijän käynnistämiseksi. Riittää, että puhelin on mönkijän lähellä vaikka kuljettajan taskussa. 

Lisäturvaa hätätilanteessa 

 • SOS-toiminto, onnettomuuden sattuessa sovellus lähettää valittuun puhelinnumeroon viestin onnettomuudesta ja laitteen sijainnista. 
 • Varashälytin, mikäli laitetta siirretään ilman lupaa, tulee sovellukseen ilmoitus epänormaalista toiminnasta. Tämän lisäksi näet GPS-paikantimen avulla laitteen reaaliaikaisen sijainnin. 

Segway App -mobiilisovellus on ladattavissa App Storesta ja Google Playsta. 

Segway Snarler mönkijöitä on saatavilla on kolmea eri varustetasoa.

segway snarler varustetasot

Segway Snarleria on saatavilla kahdella eri runkopituudella:
 • AT6 S = lyhyt kaksipaikkainen
 • AT6 L = pitkä kaksipaikkainen

Vieritä ylös