Linhai – AutoBike

Linhai

Laatu ja edullinen hankintahinta kulkevat käsi kädessä tämän merkin kohdalla, Linhait ovat edistyksellisiä, jatkuvasti kehittyviä laitteita, jotka soveltuvat harraste- ja hyötykäyttöön.

Tutustu Linhai-tuotteisiimme

Linhai on pitkän historian omaava, vuonna 1956 perustettu yritys joka valmistaa useita erilaisia pienkoneita, nykyään myös mönkijäitä.
1994 Linhai alkoi valmistaa mm. mönkijöitä, skoottereita ja muita pienkoneita. Hyötymönkijöiden dieselmoottorit toimittaa Kubota. Parhaiten Linhai Suomessa tunnetaankin mönkijöistään, joita yhtiö alkoi toimittaa Eurooppaan vuonna 2001. 
Laatu ja edullinen hankintahinta kulkevat käsi kädessä tämän merkin kohdalla, Linhait ovat edistyksellisiä, jatkuvasti kehittyviä laitteita, jotka soveltuvat harraste- ja hyötykäyttöön. Linhai mönkijät sopivat harraste- ja hyötykäyttöön. Tanko-ohjattavat Linhai mönkijät on rekisteröity T3b-luokkaan (b-kortilla ja AM121 kortilla ajettavat. Rinnakkain istuttavat Linhai UTV-mönkijät on rekisteröity T1b-luokkaan, jota saa ajaa perus t-kortillakin. Tuotekehitys yhdessä useiden tunnettujen valmistajien kanssa pitää laatutason korkeana ja tuottaa uusia, parempia laitteita vaativien asiakkaiden käyttötarpeisiin.
Kaikki Linhait on varustettu mm. sähköisesti kytkettävällä nelivedolla sekä käyttötarkoitukseen sopivalla alusta- ja jousitusratkaisulla, parantaen ajo-ominaisuuksia tiellä ja maastossa.

Linhai -mönkijöiden huoltoverkosto on kattava, koko maanlaajuinen.

Scroll to Top