Kaisla – AutoBike

Kaisla

Kestävä Kaisla-vene on arvostettu Suomalainen merkki, jota on valmistettu lasikuidulla vahvistetusta lujitemuovista jo 80-luvulta lähtien. Kaisla-mallistosta löytyy kaksi saaristoissa suosittua moottorivene-mallia, joita voi myös soutaa.

Tutustu Kaisla-tuotteisiimme

Kestävä Kaisla-vene on arvostettu Suomalainen merkki, jota on valmistettu lasikuidulla vahvistetusta lujitemuovista jo 80-luvulta lähtien.
Kaisla-mallistosta löytyy kaksi saaristoissa suosittua moottorivene-mallia, joita voi myös soutaa. Kaikkiin Kaislan soutuveneisiinkin voi hankkia pienen moottorin, trimmilevyn avulla Erä-veneen ajo-ominaisuudet paranevat lähelle moottorivenettä.

Veneet on suunniteltu vakaaksi ja helposti soudettavaksi, sekä niiden muotoilussa on myös huomioitu moottoriajo-ominaisuudet. Kaikissa Kaisla -soutuvenemalleissa on erittäin kestävä, koko veneen rakennetta jäykistävä hiekkahartsiköli.

Nykyään sitä valmistetaan Oulun Ylikiimingissä Y-tiimin tehtaalla, jossa valmistetaan myös YKI- ja Ideal-veneitä. Kaisla ja Ideal-veneet tuotetaan samalla muotilla, mutta Kaisla-veneessä on lisävarusteluna mm. reunanauha, erikoisväri ja lukittavat säilytystilat.

Kaisla-veneet on CE-sertifioitu VTT Expert Services Oy:n toimesta ja niillä on kolmen vuoden takuu. Tutustu mallistoon.

Scroll to Top