Ideal – AutoBike

Ideal

Ideal veneet

Ideal-veneet valmistetaan lasikuidulla vahvistetusta lujitemuovista. Veneet on suunniteltu vakaaksi ja helposti soudettavaksi, sekä niiden muotoilussa on myös huomioitu moottoriajo-ominaisuudet. Kaikissa Ideal -soutuvenemalleissa on erittäin kestävä, koko veneen rakennetta jäykistävä hiekkahartsiköli.

Tutustu Ideal-tuotteisiimme

80-luvulla Kaisla-veneistä tehtiin pelkistetympi ja edullisempi mallisto Ideal-veneet, jonka edullinen hintataso tuo veneilyn mahdollisimman monen ulottuville. Ideal-veneiden turvallisuudesta, kestävyydestä ja vakaudesta ei ole tingitty, mutta varustelultaan se on Kaislaa kevyempi. Idealissa ei esimerkiksi nähdä Kaislasta tuttua reunanauhaa.

Ideal-veneet valmistetaan lasikuidulla vahvistetusta lujitemuovista ja mallisto tehdään Kaisla-malliston kanssa samoilla muoteilla. Veneet on suunniteltu vakaaksi ja helposti soudettavaksi, sekä niiden muotoilussa on myös huomioitu moottoriajo-ominaisuudet. Kaikissa Ideal -soutuvenemalleissa on erittäin kestävä, koko veneen rakennetta jäykistävä hiekkahartsiköli.

Ideal-veneet valmistetaan Oulun Ylikiimingissä Y-Tiimin tehtaalla, jossa valmistetaan myös YKI- ja Kaisla-veneitä.

Ideal-veneet on CE-sertifioitu VTT Expert Services Oy:n toimesta ja niillä on kolmen vuoden takuu. Tutustu mallistoon.

Scroll to Top