CFMOTO – AutoBike

CFMOTO

cfmoto autobike tuusula

CFMoto on Suomen ja Euroopan suosituin 4×4 ATV mönkijämerkki. Laajasta valikoimastamme löydät tarpeisiisi sopivan menopelin, kaipaat sitten tehoa tai ketteryyttä. Malliston traktorimönkijät on varusteltu 400 cc – 1000 cc moottoreilla.

Tutustu CFMOTO-tuotteisiimme

CFMOTO MÖNKIJÄT – EXPERIENCE MORE TOGETHER

CFMOTO:n suorituskykyiset traktorimönkijät ovat ajomukavuudeltaan erinomaisia, teknisesti korkeatasoisia ja toimivia kaikissa olosuhteissa. Mönkijämme on varusteltu nelitahtimoottoreilla ja runsailla premium-tason vakiovarusteilla. Atv- ja rinnakkainistuttavat utv-mönkijämme tarjoavat hyötyä ja huvia samassa paketissa.

Etsitpä tehokasta työkonetta tai adrenaliinia päivääsi, CFORCE-, UFORCE- ja ZFORCE -mallistoista löydät juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Lisäksi saat CFORCE 4×4 mönkijääsi markkinoiden parhaan takuun: 3 vuotta ilman tunti- tai kilometrirajaa.

CFMOTO rakentaa mönkijät ja traktorimönkijät tehokkaiksi ja ketteriksi – valmiiksi kohtaamaan hankalatkin haasteet maastosta ja tieolosuhteista riippumatta. Malliston laitteet on varusteltu 400-1000 cc -moottoreilla. Tutustu mallistoomme ja huomaat, että valitessasi CFMOTO:n, saat lisävarusteita ja premium-tason ominaisuuksia vakiona!

CFMOTO on tällä hetkellä maailman nopeimmin kasvava ATV-merkki ja Euroopan alueella markkinajohtaja.

cfmoto mönkijät autobike myymälästä

 

Scroll to Top