AutoBike PowerSport Trailers – AutoBike

AutoBike PowerSport Trailers

AutoBike peräkärryt on valmistetaan Suomessa. AutoBike PowerSport Trailers mallistoon kuuluu, kuomukärryt, jettikärryt ja venetrailerit

Tutustu AutoBike PowerSport Trailers-tuotteisiimme

AutoBike on Suomen suurimpiin kuuluva Powersports ajoneuvojen myyjä ja halusimme tarjota asiakkaillemme myös laadukkaat kuljetusvälineet eli peräkärryt ja venetrailerit sopivaan hintaan.

Ajatus oman tuotemerkin lanseeramisesta lähti liikenteeseen siitä, että halusimme tuoda markkinoille oikeasti hyvän ja tarkoitukseensa sopivan peräkärry ja venetrailerimalliston ilman välikäsiä. Tällöin olisi mahdollista tarjota parasta hinta/laatusuhdetta asiakkaillemme sopivaan hintaan. AutoBike PowerSport Trailers peräkärryt ja trailerit on valmistettu Suomessa laadukaista komponenteista.

AutoBike PowerSport Trailers peräkärryt ja trailerit kuumasinkitään kastamalla,  joka on tutkitusti paras ja pitkäikäisin menetelmä ruostumista vastaan. Lavavaunut on valmistettu pulttikasauksena kastamalla upposinkitystä pellistä. Näin saadaan aikaan käyttöä kestävä ja huoleton perävaunu.

AutoBike PowerSport Trailers mallistoon kuuluu, kuomukärryt, jettikärryt ja venetrailerit

AutoBike peräkärryt sopivat kaikenlaiseen tavaroiden kuljettamiseen, mutta AutoBike kuljetuskärryssä on kiinnitetty huomiota erityisesti ajoneuvojen kuljettamiseen ja kyytiin lastaamiseen. Mönkijät, kelkat ja moottoripyörät saadaan kyytiin helposti ilman ajoramppeja kipin ja erityisesti suunnitellun ajosiltana toimivan pitkän perälaudan myötä. Tämä monikäyttöisyys lisää myös peräkärryn jälleenmyyntiarvoa tulevaisuudessa.

Scroll to Top