Yksityisleasing – AutoBike

Yksityisleasing

Joustavaa moottoripyöräilyä tai mönkijällä ajoa kiinteällä kuukausihinnalla

AutoBiken tarjoaman yksityisleasingin avulla pääset uuden tai käytetyn alv-vähennyskelpoisen menopelin ohjaksiin kiinteällä kuukausihinnalla ja ilman käsirahaa. Yksityisleasing on huoletonta, sillä sinun ei tarvitse murehtia ajoneuvoon kohdistuvasta lainasta, ajoneuvosi arvon alenemisesta tai ajoneuvosi myymisestä. Helppoa, vaivatonta ja ennakoitavaa!


Ennakoitavat kulut ajoneuvostasi

Yksityisleasingillä maksat esim. moottoripyörästäsi tai mönkijästä kiinteää kuukausihintaa, mikä helpottaa ajoneuvoon liittyvien kulujen ennakoimista. Jos yhdistät uuden ajoneuvosi sopimukseen myös huoltopalvelun, ovat ajoneuvosi kulut vieläkin tarkemmin ennakoitavissa. AutoBike yksityisleasing on riskitön ja kustannustehokas valinta, joka säästää sinulta aikaa ja vaivaa.


Sopimuskausi minimissään 24 kk

Leasingpalvelu suunnitellaan aina juuri sinulle sopivaksi kokonaisuudeksi. Yleisin sopimuskausi on 36 kuukautta, mutta voit solmia myös pidemmän leasingsopimuksen. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan tarpeitasi vastaavan ajoneuvon ja lisävarustelun sekä päättämään, millaisia palveluita tahdot yksityisleasing -sopimukseen sisällyttää.

Sopimuskauden päättyessä sitoudumme ostamaan ajoneuvosi sinulta ennalta sovitulla hinnalla. Sinä voit esimerkiksi valita uuden tarpeitasi vastaavaan leasingajoneuvon ja jatkaa matkaasi yhtä huolettomasti kuin ennenkin.


Esimerkki yksityisleasingista

Rinnakkain istuttavat traktorimönkijät ovat suosittuja etenkin nuorison keskuudessa. Lämpöhytillinen traktorimönkijä on turvallinen sekä matkustamisen mukavuus on lähes autoon verrattavissa lämpöhytin ansiosta. Tarve nuorisokäyttöön on yleensä noin 2-3 vuodeksi. Tällöin laite on käytössä sopimusajan ja palautat sen yksinkertaisesti sopimusajan päätyttyä.


Yksityisleasing on loistava vaihtoehto silloin kun ajoneuvolle on käyttöä vain tietyn ajan, eikä sinun tarvitse murehtia siitä mihin saat käytön päätyttyä myytyä ajoneuvosi.


Hytillisiin traktorimönkijöihin on saatavilla varsin laaja valikoima lisävarusteita, kuten esimerkiksi puskulevy, ruohonleikkuri, tielana, hiekoitin ja peräkärryt. Lämpöhytillisellä traktorimönkijällä hoituu esim. lumityöt näppärästi ja mukavasti lämpimästä ohjaamosta käsin.

CFMOTO ZForce 550 AutoBike yksityisleasing

 Yksityisleasingin hyödyt

  1. Ei huolta ajoneuvon jälleenmyyntiarvosta
  2. Asiantuntijat apunasi aina leasingsopimuksen päättymiseen asti
  3. Kiinteä kuukausihinta
  4. Juuri Sinulle sopiva kokonaisuus

Kiinnostuitko yksityisleasingistä?

Haluatko lisätietoja tai kiinnostuitko jostain tietystä ajoneuvosta jonka haluaisit hankkia yksityisleasingillä?

Ota yhteyttä myyntiimme P. 010-2002709 niin laskemme sinulle tarjouksen sinua kiinnostavasta ajoneuvosta.

AutoBike yksityisleasing

Yhteydenottolomake

  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Scroll to Top