Uudenmaan mönkijähuolto – AutoBike

Yhteystiedot

Aukiolo

Arkisin 10:00-18:00

Sijainti

Palvelut

Haluatko varata ajan huoltoon ajoneuvollesi?

Maanlaajuinen huoltoverkosto
Edustamiemme ajoneuvomerkkien maanlaajuisten huoltoverkostojen ansiosta voit olla varma että huolto toimii kaikkien myymiemme laitteiden osalta. Ota yhteyttä omaan myyjääsi tai myyntiimme P. 010-2002709 niin katsomme sinulle oman alueesi huollon yhteystiedot.

Tuusulassa ja sen lähialeella sopimushuoltokumppanimme on Uudenmaan mönkijähuolto. Huolto hoitaa mopojen, moottoripyörien, mönkijöiden huollot ja lisävarusteiden asennukset. Ota huoltoon yhteyttä (sähköpostilla) tai soita P. 050-5500497

Huolto sijaitsee viereisessä rakennuksessa AutoBiken Tuusulan myymälästä saman kadun varrella ja on avoinna arkisin klo 10-18.00

Huollon tuntiveloitus Tuusulassa on 89€, minimiveloitus on 40€, hinnat muilla paikkakunnilla ovat yrittäjäkohtaiset.

Huollosta on saatavilla myös edullisia huoltopaketteja sisältäen kaiken tarpeellisen, kysy huoltopakettia sinun ajoneuvollesi.

Huolto ilmoittaa huollon/korjaustyön valmistumisesta puhelimitse. Rajallisen säilytystilan vuoksi toivomme että noudatte huollosta valmistuneen ajoneuvon mahdollisimman pikaisesti. Yli viikon säilytyksestä huolto veloittaa 5€/vuorokausi.

Huoltoon ja korjaustöihin tulee aina varata aika etukäteen. Huomioithan että sesonkiaikoina voi olla huomattavasti normaalia pidemmät jonot huollossa, joten varaathan huoltoaikasi hyvissä ajoin.

Scroll to Top