Huoltopisteet – AutoBike

Yhteystiedot

  • Huoltopisteet
  • Kiilleliuskeenkuja 8 (Tuusulan Mönkijähuolto), 04300 Tuusula
  • puh. 050-5287488

Aukiolo

Arkisin 10.00-16.30

Sijainti

Palvelut

Haluatko varata ajan huoltoon ajoneuvollesi?

Maanlaajuinen huoltoverkosto
Edustamiemme ajoneuvojen maanlaajuisen huoltoverkoston ansiosta voit olla varma että huolto toimii kaikkien myymiemme laitteiden osalta. Ota yhteyttä omaan myyjääsi tai myyntiimme P. 010-2002700 tai 010-2002701 niin katsomme sinulle oman alueesi huollon yhteystiedot.

Tuusulassa ja sen lähialeella sopimushuoltokumppanimme on Tuusulan Mönkijähuolto, töiden vastaanootto SupremeBikes tiloissa osoitteessa kiilleliuskeenkuja 8, 04300 Tuusula. Huolto hoitaa mopojen, moottoripyörien ja mönkijöiden määräaikaishuollot, rengastyöt, korjaukset, säädöt, vakuutusyhtiöiden vauriokorjaukset ja lisävarusteiden asennukset. Ota huoltoon yhteyttä (sähköpostilla) tai soita P. 050-5287488

Huolto sijaitsee n. 100 metrin päässä AutoBiken Tuusulan myymälästä saman kadun varrella ja on avoinna arkisin klo 10-16:30

HUOM! sesonkiaikoina huolto ei välttämättä ehdi vastaamaan kaikkiin puheluihin, otathan silloin yhteyttä sähköpostin kautta.

Tarjous AutoBiken asiakkaille: Jos olet ostanut ajoneuvosi AutoBikeltä, tarjoaa sopimushuoltomme Tuusulassa moottoripyörien ja mönkkäreiden huollot -10% –> Mainitse huoltoa varatessa tarjouskoodi ”SH21”

Sopimushuollon tuntiveloitus Tuusulassa on 79€, minimiveloitus on 40€, hinnat muilla paikkakunnilla ovat yrittäjäkohtaiset.

Huollosta on saatavilla myös edullisia huoltopaketteja sisältäen kaiken tarpeellisen, kysy huoltopakettia sinun ajoneuvollesi.

Huolto ilmoittaa huollon/korjaustyön valmistumisesta puhelimitse. Rajallisen säilytystilan vuoksi toivomme että noudatte huollosta valmistuneen ajoneuvon mahdollisimman pikaisesti. Yli viikon säilytyksestä huolto veloittaa 5€/vuorokausi.

Huomioithan että sesonkiaikoina voi olla huomattavasti normaalia pidemmät jonot huollossa, joten varaathan huoltoaikasi hyvissä ajoin.

Varaosien saatavuudessa on kaikkien merkkien osalta esiintynyt koronan ja rahtiliikenteen häiriöiden vuoksi merkittäviäkin katkoksia, joka voi hidastaa korjaustyön valmistumista. Varaosien saatavuuteen emme valitettavasti voi vaikuttaa.

Vieritä ylös